Pre Loader

Usluge Skladištenja

Naša skladišta opremljena su modernom infrastrukturom i tehnologijom koji osiguravaju najviše standarde. Optimizacijom prostora, sigurnosnim mjerama i učinkovitim vođenjem operacija, ova postrojenja zadovoljavaju široki spektar skladišnih potreba. 

Lokacijom na strateškim točkama u centru Zagreba i Zaprešiću, osiguravamo kombinaciju ekspertize, fleksibilnih rješenja i moderne tehnologije. Neovisno o tome trebate li manji prostor za pohranu u središtu Zagreba ili skladište većih kapaciteta u blizini ključnih transportnih ruta. 

Lokacija

3PL HUB, Zaprešić

Blizina glavnih ruta 

Smješten samo 20 km od centra Zagreba, u blizini glavnih autocesta, 3PL HUB u Zaprešiću garantira izvrsnu povezanost  s glavnim gradom i ostalim dijelovima Hrvatske. 

Veliki kapacitet skladištenja 

Naši hubovi imaju značajne kapacitete s mogućnošću skladištenja do 4000 paleta, što ih čini idealnima za manje i veće operativne pothvate. 

Potpuna rješenja za skladištenje 

Opremljen za sveobuhvatne potrebe pohrane, centar pruža niz rješenja za skladištenje zadovoljavajući različite veličine i zahtjeve poslovanja. 

Lokacija

City HUB, Zagreb Centar (Šarengradska 7A)

Idealno za hrvatsko tržište 

Smješteni u srcu Zagreba i okolici, naši logistički centri savršeno su pozicionirani za tvrtke kojima je primaran fokus hrvatsko tržište 

Centralno gradsko mjesto za preuzimanje i povrat robe 

Atraktivna lokacija u Šarengradskoj ulici nedaleko Cibone, služi kao središnje mjesto u gradu pogodno za preuzimanje i povrat robe. 

Pristupačnost i praktičnost 

Spojem s jednom od magistralnih ulica u Zagrebu, Ulicom grada Vukovara, naša centralna lokacija pristupačna je i praktična kako za tvrtke, tako i za njihove kupce 

Što nudimo

Nudimo individualizirane opcije skladištenja namijenjene raznolikom spektru proizvoda. Od prilagodljivih polica do napredne kontrole klimatskih uvjeta, osiguravamo skladištenje bilo koje vrste robe u optimalnoj temperaturi. 

Naši centri osigurani su nadzorom i kontrolom pristupa od 0 do 24, a povezanost sa sustavom upravljanja skladištem omogućuje preciznost u praćenju i olakšava upravljanje inventarom 

Razumijemo neprestanu promjenjivost poslovnih potreba te zbog toga osiguravamo skalabilna rješenja. Bilo da se radi o širenju ili prilagođavanju tržišnim zahtjevima, naše fleksibilne usluge mogu odgovoriti na sve potrebe. 

Naša skladišna rješenja prilagođena su poslovanjima svih veličina. Personalizirani paketi usluga i individualizirani pristup usklađuju se sa specifičnim potrebama. 

Osim skladištenja, pružamo dodatne usluge poput upravljanja inventarom, fulfillmenta, cross-dockinga i logističke podrške čime pomažemo optimizirati vaše operacije i pojednostaviti lanac opskrbe. 

Naš tim za podršku uvijek je na raspolaganju korisnicima za sve upite i nejasnoće. 

Kontaktirajte nas