Pre Loader

3PL (Logistika treće strane)

Cjelovita rješenja za logistiku

3PL usluge dizajnirane su kako bi pojednostavile vaše poslovanje od prvog do zadnjeg koraka. Pružamo sveobuhvatna logistička rješenja za jednostavnije upravljanje lancem opskrbe. Prepustite svoje logističke izazove nama i usredotočite se na razvoj poslovanja.

3PL usluge više su od običnog logističkog rješenja. Riječ je o strateškom partnerstvu koje pomaže optimizirati lanac opskrbe, smanjiti troškove i poboljšati cjelokupnu poslovnu učinkovitost. S obzirom na našu bogatu ekspertizu i napredne tehnološke mogućnosti, u potpunosti prepustite svoje logističke procese u naše ruke i podignite svoju logistiku na višu razinu.

End-to-End usluge

Skladištenje

Naši moderni skladišni objekti garantiraju sigurnost i učinkovitost. S brojnim mogućnostima prilagodbe, prostor može smjestiti inventar svih veličina, a distribucija robe moguća je u svakom trenutku 

Upravljanje inventarom

Napredni sustav za upravljanje inventarom osigurava točno praćenje i upravljanje količinama zaliha. Inventar se ažurira u stvarnom vremenu, olakšavajući klijentima donošenje informiranih odluka i smanjujući pritom rizik od prekomjerne količine ili manjka zaliha. 

Fulfillment narudžbi 

Upravljamo svim aspektima fulfillmenta, od odabira i pakiranja do dostave. Naši učinkoviti procesi osiguravaju promptnu i preciznu pripremu narudžbi 

Prijevoz i dostava

Široka mreža prijevoznih partnera omogućavam nam pravovremenu dostavu po povoljnijim uvjetima. Bez obzira na to radi li se o lokalnoj ili međunarodnoj dostavi, isporuka je moguća neovisno o lokaciji 

Prilagođena logistička rješenja

Svjesni jedinstvenosti svakog posla, nudimo prilagođena logistička rješenja u skladu s individualnim potrebama. Bez obzira na to radi li se o rukovanju krhkim predmetima, hitnoj isporuci ili nekoj drugoj logističkoj potrebi, pružamo rješenja koja mogu pomoći vašem poslovanju. 

skladište warehouse
skladištenje i mikrologistika - warehousing and micrologistics
skladište - warehouse - 3pl

Integracija logistike

Naše logističko znanje i učinkoviti procesi znatno smanjuju operativne troškove. Optimizacijom svakog koraka u lancu opskrbe, poboljšavamo cjelokupne poslovne performanse, omogućujući ostvarivanje boljih marži i konkurentsku prednost. 

Naši logistički servisi i digitalne platforme besprijekorno se integriraju s poslovnim operacijama klijenata. Bliska suradnja temelj je za precizno usklađivanje logističkih rješenja s poslovnim ciljevima i procedurama  

Koristeći najnoviju tehnologiju u logistici i upravljanju lancem opskrbe, garantiramo transparentnost, efikasnost i pouzdanost. Naši klijenti imaju pristup naprednim alatima za praćenje, izvještavanje i upravljanje logističkim operacijama. 

Naš tim stručnjaka za logistiku svakodnevno pruža personaliziranu uslugu i podršku. Posvećeni smo  brzom rješavanju problema i osiguranju kvalitetne logistike. 

Kontaktirajte nas