Pre Loader

Rješenja za upravljanje skladištem (WMS)

Osnaživanje operacija pomoću napradne tehnologije

Naši sustavi za upravljanje skladištem koriste naprednu logističku tehnologiju i digitalne platforme. Osmišljena kako bi unaprijedila vaš posao, naša rješenja za upravljanje skladištem omogućavaju praćenje u stvarnom vremenu, besprijekornu integraciju i sveobuhvatnu kontrolu inventara i operacija. 

Razvijeni u suradnji s tvrtkom COMBIS d.o.o. i T-com d.o.o., naša rješenja za upravljanje skladištem optimiziraju operacije skladištenja te klijentima omogućavaju skalabilnost, učinkovitost, točnost i rast na konkurentnom tržištu. 

Inovativni upravljački sustavi

Besprijekorna integracija s poslovnim operacijama

Naš WMS je osmišljen za jednostavnu i brzu integraciju s raznim poslovnim operacijskim sustavima. Bez obzira fokusirate li se na e-trgovinu, maloprodaju, proizvodnju ili bilo koji drugi sektor, naš sustav savršeno se usklađuje s vašim poslovnim procesima. 

Ova sposobnost integracije proteže se i na vaše interne sustave i vanjske platforme, osiguravajući ujedinjen i optimiziran operativni tijek. 

Partnerstvo s tvrtkom COMBIS d.o.o. i T-com d.o.o.

Ponosni smo na suradnju s tvrtkom COMBIS d.o.o., partnerskom tvrtkom T-com d.o.o., u razvoju našeg specijaliziranog sustava za upravljanje skladištem. Ova suradnja okuplja vodeće stručnjake u IT rješenjima te jamči najnovije napretke u tehnologiji i telekomunikacijama. 

Moderne opcije za različite poslovne potrebe 

Naš WMS sustav opremljen je modernim rješenjima koja se mogu integrirati s gotovo svakim poslovnim modelom. Bez obzira trebate li složeno upravljanje logistikom, detaljno izvještavanje ili automatizirano procesuiranje narudžbi, naš sustav omogućuje skalabilna rješenja, prilagođavajući se rastu i razvoju vašeg poslovanja. 

Potpuna kontrola inventara i operacija unutar skladišta

S pomoću našeg WMS sustava postignite potpunu kontrolu nad inventarom i operacijama skladištenja. Sustav pruža sveobuhvatne alate za upravljanje razinama zaliha, optimizaciju skladišnog prostora i procesa fulfillmenta.  

Povećana kontrola dovodi do poboljšane točnosti, smanjenja otpada i boljeg upravljanja resursima.

sustav za upravljanje skladištem - warehouse management system
sustav za upravljanje skladištem - warehouse management system wms-
sustav za upravljanje skladištem - warehouse management system

Što je uključeno

Iskusite moć praćenja zaliha u stvarnom vremenu kako biste donosili informirane odluke, smanjili pogreške i poboljšali učinkovitost lanca opskrbe. Ova značajka u realnom vremenu osigurava informacije o razinama zaliha, statusima narudžbi i aktivnostima u skladištu  

Glavna odlika WMS sustava je prilagodba. Osiguravamo rješenja koja se mogu uskladiti s jedinstvenim potrebama klijenta i zadovoljiti specifične zahtjeve poslovanja, osiguravajući glatko i učinkovito funkcioniranje. 

Predani smo kontinuiranom poboljšanju i inovacijama u našim rješenjima za WMS. Prateći najnovije trendove i tehnološke napretke, osiguravamo klijentima pristup najboljim alatima i sustavima u industriji. 

Sustav pruža sveobuhvatne alate za upravljanje razinama zaliha, optimizaciju prostora u skladištima te pojednostavljenje procesa obrade narudžbi. 

Kontaktirajte nas