Pre Loader

FAQ

Što su fulfillment i 3PL?

Fulfillment je proces pohrane, pakiranja i slanja narudžbi u ime tvrtki. 3PL (logistika treće strane) odnosi se na outsourcing funkcija logistike i upravljanja lancem opskrbe specijaliziranom pružatelju usluga. 

Zašto bih trebao/la koristiti uslugu 3PL-a za svoje potrebe fulfillmenta?

Pružatelji usluga 3PL-a posjeduju stručnost, resurse i infrastrukturu za optimizaciju logističkih operacija, smanjenje troškova i povećanje učinkovitosti, omogućujući klijentima fokus na poslovanje. 

Koje vrste poduzeća imaju koristi od usluga 3PL-a?

Usluge 3PL-a korisne su za tvrtke e-trgovine, maloprodaju, proizvođače i svaku vrstu poduzeća s kompleksnim logističkim i lancem opskrbe. 

Kako mogu vjerovati sigurnosti i zaštiti zaliha u skladištu?

Primjenjujemo visoko-sigurnosne mjere, uključujući nadzor kamerama, kontrolu pristupa i sustave praćenja inventara kako bismo osigurali sigurnost vaše robe. 

Koja geografska područja pokrivate?

U suradnji s vodećim kurirskim partnerima, transport robe moguć je unutar i izvan Hrvatske. 

Mogu li integrirati svoju platformu za e-trgovinu s vašim sustavom?

Da. Nudimo mogućnosti integracije s popularnim platformama e-trgovine, omogućujući nesmetano upravljanje narudžbama i inventarom. 

Kako rješavate povrate i usluge korisnicima?

Možemo upravljati povratima u vaše ime i pružiti usluge podrške korisnicima kako bismo im osigurali glatki i učinkovit proces. 

Kakva je struktura vaših cijena?

Cijene variraju ovisno o višestrukim komponentama, kao što su obujam narudžbi, zahtjevi za pohranom i odredištem dostave. Naše cijene prilagođene su individualnim potrebama, a za više detalja pošaljite upit na info@3pl.hr. 

Mogu li prilagoditi svoje usluge ovisno o tome kako moje poslovanje raste ili varira?

Da. Naše fleksibilne usluge omogućuju vam da se prilagodite prema potrebi, osiguravajući klijentima da uvijek budu usklađeni s potrebama svojeg poslovanja. 

Koje opcije dostave nudite i mogu li koristiti svoje preferirane prijevoznike?

Nudimo različite opcije dostave, uključujući partnerstva s vodećim prijevoznicima (DPD, DHL, UPS, GLS i Hrvatska pošta). Možete koristiti svoje preferirane prijevoznike ili iskoristiti naše s povoljnijim cijenama 

Kako mogu pratiti svoj inventar i nadzirati fulfillment narudžbi u stvarnom vremenu?

Osiguravamo pristup korisničkom nadzornom panelu koji omogućava praćenje razine inventara u stvarnom vremenu, status narudžbi i detalje o dostavi. 

Pružate li dodatne usluge s dodanom vrijednošću poput sastavljanja ili prilagodbe?

Da. Nudimo usluge montaže i prilagodbe, odnosno one koje su u skladu s potrebama klijenta. 

Koje je uobičajeno vrijeme izvršenja narudžbi?

Vrijeme izvršenja varira ovisno o složenosti narudžbe i obujmu, ali nastojimo ispunjavati narudžbe promptno i učinkovito sukladno dogovoru s klijentom. 

Kakve opcije pristupa kamionima nudite u svom skladištu?

Prihvaćamo kamione svih veličina, uključujući kamione s rampama i bez njih. Naše je postrojenje opremljeno za rukovanje različitim konfiguracijama kamiona kako bi se osigurao učinkovit utovar i istovar robe. 

Kako mogu početi koristiti vaše usluge 3PL-a i fulfillmenta?

Za konzultaciju, kontaktirajte naš tim i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja kako bismo procijenili vaše potrebe i ponudili adekvatno rješenje. 

Moj upit nije naveden ovdje. Gdje mogu dobiti više informacija?

Pošaljite svoj upit putem kontaktnog obrasca ili na info@3pl.hr